Menu Close

Γαλλικά | Τουρισμός & Μετανάστευση

eiffel-tower-paris

Γαλλικά | Τουρισμός & Μετανάστευση


ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο, οι εγγραφές άρχισαν.

Δηλώστε τώρα το ενδιαφέρον σας για να σας ενημερώσουμε για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας.

Ταχύρρυθμο σεμινάριο Γαλλικών για τον Τουρισμό και τη Μετανάστευση σε συνεργασία με τη Glossoland!

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Διάρκεια σεμιναρίου: 2 μήνες | 8 εβδομάδες | 24 ώρες ώρεςΠαρέχεται Βεβαίωση ΠαρακολούθησηςΤιμή (40 ευρώ κατά την εγγραφή + 2 μηνιαίες δόσεις x 40 ευρώ) 120€
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκοπός

Αυτή η Θεματική Eνότητα (σεμινάριο) σκοπό έχει να σας εξοικειώσει με λέξεις γαλλικές, τις οποίες χρησιμοποιείτε ήδη στην καθημερινή σας ζωή, καθώς και ελληνικές λέξεις, οι οποίες χρησιμοποιούνται στη γαλλική γλώσσα.

Το εκπαιδευτικό υλικό της συγκεκριμένης Θεματικής Ενότητας (θεωρία, ασκήσεις, δραστηριότητες) απευθύνεται τόσο σε άτομα τα οποία υποδέχονται τουρίστες, όσο και σε άτομα τα οποία κάνουν τουρισμό στο εξωτερικό.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης Θεματικής Ενότητας θα μάθετε να παρουσιάζεστε και να μιλάτε για το επάγγελμά σας, να παρουσιάζετε την επιχείρησή σας, να πραγματοποιείτε μία τηλεφωνική επικοινωνία. Επιπρόσθετα, θα μάθετε να κάνετε μία κράτηση επιβεβαίωσης ενός δωματίου σε ξενοδοχείο ή μία κράτηση σε ένα εστιατόριο.

Επίσης, θα μάθετε να υποδέχεστε τους τουρίστες, να τους πληροφορείτε για την κατεύθυνση και τα ωράρια του τρένου, του μετρό και των άλλων μέσων μαζικής μεταφοράς. Θα έχετε τη δυνατότητα να μάθετε τον τρόπο με τον οποίο, ως υπάλληλοι ταξιδιωτικού γραφείου, μπορείτε να πουλήσετε εισιτήρια αεροπλάνου, τρένου, λεωφορείου καθώς και να δώσετε ταξιδιωτικές οδηγίες.

Τα προγράμματα αυτά είναι ειδικά και για όσους δεν κατέχουν καθόλου την γλώσσα και χρειάζονται τα πρώτα εφόδια σε περιπτώσεις μετανάστευσης, για τις πρώτες συνεννοήσεις τους στην χώρα προορισμού.

Προσδοκώμενα αποτελέσματα

Όταν θα έχετε ολοκληρώσει αυτή τη Θεματική Ενότητα, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε ότι οι δύο γλώσσες παρουσιάζουν πολλές ομοιότητες, τις οποίες δεν είχατε μέχρι τώρα αντιληφθεί!

Θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τουρισμό στο εξωτερικό, πραγματοποιώντας μία τηλεφωνική επικοινωνία, γράφοντας ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, κάνοντας μία κράτηση δωματίου στο ξενοδοχείο ή αγοράζοντας ένα εισιτήριο τρένου.

Θα είστε ικανοί να μιλάτε για την επαγγελματική σας κατάσταση, κλείνοντας ένα επαγγελματικό ραντεβού, δίνοντας και παίρνοντας τη διεύθυνση κάποιου.

Έπειτα, θα μπορείτε εύκολα να πάρετε μία παραγγελία σε ένα εστιατόριο, να υποδέχεστε τους τουρίστες και να τους δίνετε πληροφορίες για τουριστικά μέρη, καθώς και να οργανώνετε μία επίσκεψη ή να επεξεργάζεστε ένα έργο τέχνης.

Τμήματα – Έναρξη  (αρχάριοι επιπέδου Α1 – Α2): Έναρξη μαθημάτων κάθε 2-3 μήνες, σχεδόν ολόκληρο τον χρόνο. Η ακριβής έναρξη ανακοινώνεται έγκαιρα στην ιστοσελίδα της Glossoland, με την συμπλήρωση τουλάχιστον 6 ατόμων. Η ακριβής ημερομηνία έναρξης των νέων τμημάτων ανακοινώνεται μία εβδομάδα πριν την έναρξη. Τα προγράμματα προσφέρονται και σε ατομικά ή ημιατομικά (2-3 ατόμων)μαθήματα με την ανάλογη οικονομική επιβάρυνση.

  • Διάρκεια κάθε τμήματος: 24 ώρες/ 8 εβδομάδες/ 2 μήνες
  • Εβδομαδιαίο πρόγραμμα: 1 φορά x 3 ώρες (απογευματινά και βραδινά τμήματα)
  • Κόστος προγράμματος (πακέτο): Μόνο 120€ (40€ προκαταβολή με την εγγραφή + 2 μηνιαίες δόσεις των 40€)
  • Στην τιμή περιλαμβάνεται διδασκαλία 24 σχολικών ωρών σε τμήμα με καθηγητή+ βιβλίο υπό τη μορφή σημειώσεων
  • Πληροφορίες στο 2310 776432

Περιηγηθείτε στις ξένες γλώσσες της κατηγορίας!

taxyrrithma-xenes-glosses

 

ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ