Menu Close

Ισπανικά για τον Τουρισμό

Ισπανικά για τον Τουρισμό


ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο, οι εγγραφές άρχισαν.

Δηλώστε τώρα το ενδιαφέρον σας για να σας ενημερώσουμε για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας.

Ταχύρρυθμη εκμάθηση Ισπανικών για τον Τουρισμό σε συνεργασία με την Glossoland διάρκειας 2 μηνών!

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Διάρκεια σεμιναρίου: 2 μήνες | 8 εβδομάδες | 24 ώρεςΠαρέχεται Βεβαίωση ΠαρακολούθησηςΤιμή (40€ με την εγγραφή + 2 μηνιαίες δόσεις των 40) 120€
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκοπός

Σκοπός της Θεματικής Ενότητας (σεμιναρίου) είναι να εξοικειώσει τους εκπαιδευόμενους με τα «Ισπανικά για τον Τουρισμό» (Español para el Turismo) και να τους ενθαρρύνει να τα χρησιμοποιούν ως «εργαλείο επικοινωνίας» τόσο στο γραπτό όσο και στον προφορικό λόγο.

Προσδοκώμενα αποτελέσματα

Μετά την ολοκλήρωση της μελέτης-εφαρμογής της παρούσας Θεματικής Ενότητας, οι εκπαιδευόμενοι-ες αναμένεται να είναι σε θέση να χρησιμοποιούν ικανοποιητικά τα «Ισπανικά για τον Tουρισμό». Πιο συγκεκριμένα, οι εκπαιδευόμενοι-ες αναμένεται να ανταποκρίνονται τουλάχιστον στις βασικές ανάγκες-συνθήκες επικοινωνίας, δηλαδή:

  • Να κατανοούν ένα απλό μήνυμα ή ένα σύντομο και σαφές κείμενο εργασίας και να αναζητούν τις πληροφορίες ή/και να εκτελούν τις ταξιδιωτικές οδηγίες που τους ζητούνται, όπως π.χ. να κάνουν κράτηση (εισιτηρίου, δωματίου, τραπεζιού κ.λπ.), να κλείνουν ένα επαγγελματικό ραντεβού, να δίνουν/ζητούν μια διεύθυνση, ένα τηλέφωνο ή μια πληροφορία .
  • Να μιλούν για τον εαυτό τους ή για τρίτους σχετικά με την καταγωγή- εθνικότητα- οικογενειακή τους κατάσταση, τις σπουδές και το επάγγελμά τους, τα χόμπι τους κ.λπ.
  • Να έχουν σύντομες συνομιλίες για απλά θέματα της κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής (π.χ. για τα ωράρια λειτουργίας μέσων μαζικής μεταφοράς- καταστημάτων-μουσείων, για τη γαστρονομία, τη διασκέδαση, κ.λπ.).
  • Να μπορούν να γράφουν, απλά και σωστά, σύντομα μηνύματα και μικρά κείμενα για οικεία θέματα, που αφορούν τους ίδιους ή την οικογένειά τους, την εργασία τους, την καθημερινότητά τους κ.λπ., όπως και να συντάσσουν με απλά λόγια ένα πρόγραμμα ξενάγησης.
  • Τα προγράμματα αυτά είναι ειδικά και για όσους δεν κατέχουν καθόλου την γλώσσα και χρειάζονται τα πρώτα εφόδια σε περιπτώσεις μετανάστευσης, για τις πρώτες συνεννοήσεις τους στην χώρα προορισμού.

Εισαγωγικές Παρατηρήσεις

Η παρούσα Θεματική Ενότητα (σεμινάριο) απευθύνεται σε επαγγελματίες στο χώρο του τουρισμού. Εάν θα πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση σε ισπανόφωνη χώρα και εάν θα πρέπει να εξυπηρετήσετε ισπανόφωνους τουρίστες στην Ελλάδα, τότε το παρόν σεμινάριο σας είναι χρήσιμο, καθώς αποσκοπεί να σας ασκήσει στη σωστή χρήση της (βασικής) «Ισπανικής για τον τουρισμό». 

Τμήματα – Έναρξη  (αρχάριοι επιπέδου Α1 – Α2): Έναρξη μαθημάτων σχεδόν ολόκληρο τον χρόνο. Η ακριβής έναρξη ανακοινώνεται έγκαιρα στην ιστοσελίδα της Glossoland, με την συμπλήρωση τουλάχιστον 6 ατόμων. Τα προγράμματα προσφέρονται και σε ατομικά ή ημιατομικά (2-3 ατόμων) μαθήματα με την ανάλογη οικονομική επιβάρυνση.

  • Διάρκεια κάθε τμήματος: 24 ώρες/ 8 εβδομάδες/ 2 μήνες)
  • Εβδομαδιαίο πρόγραμμα: 1 φορά x 3 ώρες (απογευματινά και βραδινά τμήματα)
  • Κόστος προγράμματος (πακέτο): Μόνο 120€ (40€ προκαταβολή με την εγγραφή + 2 μηνιαίες δόσεις των 40€)
  • Στην τιμή περιλαμβάνεται διδασκαλία 24 σχολικών ωρών σε τμήμα με καθηγητή+ βιβλίο υπό τη μορφή σημειώσεων
  • Πληροφορίες: 2310 776432

Περιηγηθείτε σε όλες τις ξένες γλώσσες της κατηγορίας!

taxyrrithma-xenes-glosses


ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ