Menu Close

Σύνταξη Βιογραφικού Σημειώματος

syntaxi viografikou

Σύνταξη Βιογραφικού Σημειώματος


ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο, οι εγγραφές άρχισαν.

Δηλώστε τώρα το ενδιαφέρον σας για να σας ενημερώσουμε για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας.
Το συγκεκριμένο σεμινάριο θα αποτελέσει την πυξίδα “Σύνταξης Βιογραφικού Σημειώματος” με όλα όσα απαιτεί η αγορά εργασίας, για ανθρώπους που δυσκολεύονται να απεικονίσουν τις προσωπικές τους δεξιότητες και την επαγγελματική τους διαδρομή με τρόπο που “κερδίζει” τους εργοδότες. Ο τρόπος και το ύφος γραφής, τα σημαντικά στοιχεία που πρέπει να αναφερθούν, το είδος των πληροφοριών που παραχωρούνται, η έκταση και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά είναι μόνο μερικά από τα συστατικά σύνταξης ενός αποτελεσματικού βιογραφικού σημειώματος, τα οποία περιλαμβάνονται στην 2ωρη αυτή συνάντηση.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Διάρκεια σεμιναρίου: 2 ώρεςΈναρξη σεμιναρίου με τη συμμετοχή 10 ατόμωνΜέγιστος αριθμός ατόμων 16Τιμή ΔΩΡΕΑΝ€
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ο Σεμινάριο «Σύνταξης Βιογραφικού Σημειώματος» αν και προσφέρεται δωρεάν, δεν εξαντλείται σε μια απλή διάλεξη, αλλά περιλαμβάνει και δραστηριότητες που –υπό την καθοδήγηση της εισηγήτριας- θα ενδυναμώσουν και θα βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να συντάξουν το δικό τους ολοκληρωμένο βιογραφικό, ενώ θα ακολουθήσει ηλεκτρονική αποστολή και αξιολόγηση/ διόρθωση από την εισηγήτρια.
Ευπρόσδεκτοι όλοι όσοι νιώθουν ότι το σεμινάριο αυτό, θα τους απομακρύνει από την ανεργία.
Ενθαρρύνεται η συμμετοχή νέων/ μακροχρόνια ανέργων και ανέργων άνω των 45 ετών που πρόσφατα βρέθηκαν εκτός εργασίας, καθώς και γυναικών που είτε για πρώτη φορά, είτε μετά από χρόνια απουσίας από το εργασιακό προσκήνιο, βρίσκονται ξανά σε διαδικασία αναζήτησης εργασίας.
Σημείωση: Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων τους 16, προκειμένου να επιτευχθεί η βέλτιστη συνεργασία της εισηγήτριας με την ομάδα.
Ημέρα & Διάρκεια συνάντησης: Σάββατο 11.00′- 13.00′
(Η ημερομηνία διεξαγωγής θα γνωστοποιηθεί στους συμμετέχοντες μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, μόλις συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός ατόμων).
Περιηγηθείτε σε όλα τα σεμινάρια της κατηγορίας!
dwrean-seminaria
ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ
drakonaki elena Δρακωνάκη Έλενα. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, ενώ ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτη Κλασικής Φιλολογίας και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη «Διδασκαλία της Νέας Ελληνικής ως Δεύτερης/Ξένης Γλώσσας» (Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών). Διαθέτει ευρεία επιμόρφωση στην εκπαίδευση ενηλίκων και μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία της Ελληνικής ως Δεύτερης/Ξένης Γλώσσας. Από το 2006 και για 3 χρόνια εργάστηκε εθελοντικά στο Λύκειο Ελληνίδων διδάσκοντας Ελληνική Γλώσσα και Πολιτισμό σε γυναίκες μετανάστριες και πρόσφυγες, ενώ από το 2007 απασχολείται σε Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης με εξειδίκευση στην Αρχαία Ελληνική και τη Λατινική Γλώσσα. Παράλληλα, διδάσκει Νέα Ελληνικά σε αλλοδαπούς (ενήλικες και παιδιά) σε φροντιστηριακό επίπεδο, ενώ έχει συμμετάσχει ενεργά σε προγράμματα δημοσίων σχολείων με στόχο τη στήριξη της Ελληνομάθειας και σε μη- κυβερνητικές οργανώσεις με κύριο αντικείμενο τη διδασκαλία της Ελληνικής ως Δεύτερης/Ξένης Γλώσσας.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ